Študenti

Dragi Študenti,

Fotografija v galeriji te nastanitveToplo vas pozdravljamo v Dijaškem Domu Portorož, vašem udobnem domu ob obali! Zavedamo se, da ste tukaj zaradi študijskih podvigov in raziskovanja poti do znanja. Naš dom je tudi vaš dom, prostor, kjer lahko združite študijske napore s sproščujočim okoljem ob morju.

Vstopate v skupnost, kjer udobje in prijateljstvo tvorita osnovo vašega bivanja. Z veseljem vas sprejemamo septembra do konca junija, da skupaj ustvarimo nepozabne trenutke in pustimo vtis valov Jadranskega morja na naših srcih.

Udobnost in Sprostitev: Vaša udobnost je naša prednostna naloga. Klimatizirane enote, raznovrstne sobe in apartmaji, vsi s čudovitim razgledom na morje, so tu, da ustvarijo prijetno bivanje. Ne glede na to, ali izbirate enoposteljno sobo, dvoposteljni ali štiriposteljni apartma, vam želimo nuditi prostor, kjer se boste počutili kot doma.

Želimo vam obilo uspehov v študijskem letu in upamo, da boste našli navdih in udobje v naši skupnosti. Dobrodošli v letu novih priložnosti in dosežkov!

Naj bo vaše bivanje pri nas nepozabno!

S spoštovanjem,

Ekipa Dijaškega Doma Portorož