Informativni dan


Drage osnovnošolke in osnovnošolci, spoštovani starši.

 

Vabljeni ste na informativni dan, na katerem se vam bo predstavila naša šola. Pričakujemo vas v petek, 14. februarja, ob 9. in 15. uri, ter v soboto, 15. februarja, ob 9. uri.

 

Predstavili vam bomo gimnazijski program in program maturitetnega tečaja. Spoznali boste kako pri nas poteka pouk, katere dejavnosti še izvajamo (narodne in mednarodne izmenjave, krožki, tekmovanja v znanju, projekti …) in katere so naše posebnosti.

 

Veselimo se srečanja z vami.

 

Kako do nas?

foto

Šola se nahaja na Bolniški 11 v Piranu, le nekaj korakov od Tartinijevega trga v smeri Križnega hodnika in stare piranske bolnišnice.

Najbližji in najpreprostejši dostop je z Belega Križa, kjer zavijete desno za Piran. Ob pokopališču stoji garažna hiša Arze , kjer lahko parkirate. Nato se spustite mimo stadiona po ulici IX. Korpusa do konca obzidja, kjer ob vogalu stare bolnišnice zavijete na levo in zagledali boste prenovljeno zgradbo naše šole. Glavni vhod v šolo je z Bolniške ulice.

Druga možnost  je dostop v mesto z obalne strani. Avto lahko pred vhodom v mesto parkirate v garažni hiši Fornače in se z  brezplačnim avtobusom pripeljete do Tartinijevega trga, od koder je dobro vidna naša šola. V skrajnem desnem vogalu Tartinijevega trga zavijete v Bolniško ulico in po nekaj metrih je na vaši levi gimnazija v Piranu.