BREZPLAČNE DELAVNICE za dijakinje in dijake z izkušnjo bolezni v družini


Na Fakulteti za družbene vede izvajajo mednarodni projekt MeWe v sklopu katerega so pripravili BREZPLAČNE delavnice za mlade med 15. in 17. letom, ki so se v družini oziroma domačem okolju že srečali z boleznijo (kronično, akutno, duševno, rakom itd.), oviranostmi (gibalna oviranost, slepost/slabovidnost, gluhost/naglušnost ipd.), odvisnostmi, učnimi težavami bratov in sester in podobno.

Mladi, katerih starši ali skrbniki, brati ali sestre, stari starši, tete, strici ali bližnji prijatelji potrebujejo kakršnokoli pomoč, oporo, podporo, so znatno bolj obremenjeni kot njihovi vrstniki, ki takšne pomoči ne nudijo.

V sklopu 7ih delavnic, ki potekajo v online okolju se boste lahko naučili tehnik sproščanja, načinov kako se spoprijemati z negativnimi občutji ali mislimi ter se povezali z vrstniki širom cele Slovenije, ki imajo podobne izkušnje kot vi. Delavnice potekajo 1x na teden po približno 1 uro, uro in pol v majhnih skupinah. Delavnico vodita 2 mlada izvajalca.

Če si se v opisu vsaj malo prepoznal/-a, te vabimo, da klikneš na povezavo spodaj, rešiš kratek vprašalnik in se s tem direktno prijaviš na delavnice. Za sodelovanje boš nagrajen/-a, ob zaključenih delavnicah pa boš dobil/-a tudi potrdilo o sodelovanju.

Povezava do kratkega vprašalnika in prijava: https://www.1ka.si/a/297638

Za dodatne informacije ali vprašanja smo ti na voljo na: karina.sirk@fdv.uni-lj.si, lahko pa nam napišeš tudi sms na številko: 070 313 0240