Dijaški dom

Dragi Dijaki in Študenti,

Dobrodošli v Dijaškem Domu Portorož – vašem domačem zavetju ob obali, kjer se srečujejo valovi morja in priložnosti za nova doživetja!

Vstopate v skupnost, kjer udobje in prijateljstvo tvorita osnovo vašega bivanja. Z veseljem vas sprejemamo od julija do konca septembra, da skupaj ustvarimo nepozabne trenutke in pustimo vtis valov Jadranskega morja na naših srcih.

Skupnost in Druženje: Dijaški dom Portorož ni le prostor za bivanje, ampak tudi skupnost, kjer se srečujejo raznolike osebnosti. Spodbujamo prijateljstva, izmenjavo izkušenj in skupno ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Skupaj bomo odkrivali vse, kar nam ponuja ta čudovit del obale.

Izkoristite vsak trenutek: Ne pozabite izkoristiti priložnosti za raziskovanje lokalnih znamenitosti, uživanje na plažah ter sodelovanje v dogodkih, ki jih pripravljamo za vas. Dijaški dom Portorož je več kot le bivališče; postanite del naše zgodbe in prispevajte k pestrosti naše skupnosti.

Za Kakršnakoli Vprašanja smo Tu: Vaša udobja in varnosti nam veliko pomenita. Za vse informacije, pomoč ali prFotografija v galeriji te nastanitveeprosto prijateljski klepet smo vam na voljo. Stopite do nas ali nas kontaktirajte preko naših kanalov.

Dobrodošli v Dijaškem Domu Portorož – kjer se srečata morski vetrič in študentska energija! Veselimo se, da bomo del vaše zgodbe.

Naj bo vaše bivanje pri nas nepozabno!

S spoštovanjem,

Ekipa Dijaškega Doma Portorož