Dobrodošli na Obalo Razkošja: Dijaški Dom Portorož!

Spoštovani Turisti,

Vstopite v edinstveno doživetje ob slovenski obali - Dijaški Dom Portorož vam odpira vrata do nepozabnega poletnega oddiha ob Jadranskem morju!

Odkrijte Raj na Obali: Smo vaša oaza sprostitve, kjer se morje in udobje srečata v popolnem sozvočju. Uživajte v naših klimatiziranih enotah s čudovitim razgledom na morje, ki bodo vaš dopust naredile še posebej prijeten.

Raznolikost Bivanja: Ne glede na to, ali iščete mir in zasebnost v enoposteljni sobi, želite deliti čarobne trenutke v dvoposteljnem apartmaju ali načrtujete skupinsko pustolovščino v štiriposteljnem apartmaju, imamo pravo rešitev za vas.

Dijaški dom Portorož, hostel، بوروتوروج - أحدث أسعار 2023

Uživajte v Prazničnih Dogodkih: Vaš dopust pri nas bo obogaten z različnimi dogodki in aktivnostmi. Raziskujte čare obmorskega življenja, sodelujte v tematskih večerih in si privoščite raznolike obmorske aktivnosti, ki jih pripravljamo posebej za vas.

Edinstveno Poletje Brez Skrbi: Za vas smo pripravili vse, kar potrebujete za brezskrben dopust. Odkrijte naše brezplačne brezžične povezave, udobje hladilnikov v vseh apartmajih ter bližino plaž, kjer se lahko osvežite v toplih poletnih dneh.

Posebna Ponudba za Nepozabno Doživetje: Rezervirajte zdaj in izkoristite naše posebne ponudbe za zgodnje rezervacije ter uživajte v razkošju obale po ugodnih cenah.

Dobrodošli v Dijaškem Domu Portorož – kjer se prepletajo morje, udobje in nepozabne počitnice. Vaše sanjsko poletje se začne tukaj!

Z ljubeznijo,

Ekipa Dijaškega Doma Portorož