Št.: JN 406-8/2019
RAZPISNA DOKUMENTACIJA
Javno naročilo za najem domske kuhinje in pripravo domske, šolske in turistične prehrane GEPŠ Piran
za obdobje od 1.1.2020 do 31.12.2023
VSEBINA RAZPISNE DOKUMENTACIJE
• 01 - Povabilo k oddaji ponudbe in Navodila za izdelavo ponudbe
• 02 - Obrazec Predračun,
• 03 - Obrazec ESPD v elektronski obliki (datoteka.xlm) - za vse gospodarske subjekte;
• 04 - Obrazec Pooblastilo za pridobitev potrdila iz kazenske evidence za vse gospodarske subjekte,
• 05 - Obrazec Pooblastilo za pridobitev potrdila iz kazenske evidence za fizične osebe,
• 06 - Obrazec Soglasje podizvajalca (v primeru, če ponudnik nastopa s podizvajalci in ti zahtevajo neposredna plačila),
• 07 – Izjava o izpolnjevanju strokovnih zahtev - specifikacija
• 08 – Vzorec pogodbe za opravljanje storitve
• 09 – Vzorec pogodbe za najem kuhinje
• 10 – Obrazec za reference
POVABILO K ODDAJI PONUDBE
Naročnik: GEPŠ Piran vabi, da v skladu z navodili za izdelavo ponudbe in razpisno dokumentacijo predložite svojo e-ponudbo za izvedbo javnega naročila po odprtem postopku v skladu s 40. členom ZJN-3 (Ur. l. RS štev. 91, z dne 30. 11. 2015) za:
za najem domske kuhinje in pripravo domske, šolske in turistične prehrane GEPŠ Piran
Ponudbe je potrebno oddati v informacijski sistem e-JN do 29.11.2019 .
Elektronsko odpiranje ponudb bo potekalo dne 2.12.2019.
Kontaktna oseba s strani naročnika je ravnatelj Borut Butinar, prof.:
Tel.: 05 671 34 91
E-mail: geps@guest.arnes.si
Ravnatelj GEPŠ:
Borut Butinar
Priponka | Size |
---|---|
01 Povabilo in navodila za oddajo ponudbe GEPŠ (910.78 KB) | 910.78 KB |
02 Predračun (785.43 KB) | 785.43 KB |
06 Soglasje podizvajalca (649.33 KB) | 649.33 KB |
07 Specifikacija (979.94 KB) | 979.94 KB |
08 Vzorec pogodbe (675.64 KB) | 675.64 KB |
09 Vzorec pogodbe najema kuhinje (672.65 KB) | 672.65 KB |
10 Obrazec reference (383.3 KB) | 383.3 KB |
04 pooblastilo kazenska evidenca_GS.pdf (664.22 KB) | 664.22 KB |
05 pooblastilo kazenska evidenca_FO.pdf (748.23 KB) | 748.23 KB |
Obrazec ESPD (3.78 KB) | 3.78 KB |
