DIJAKI NAŠE ŠOLE VELIKI ZAMGOVALCI JUBILEJENE VESLAŠKE REGATE

Elektro in pomorska šola Portorž (GEPŠ Piran) in Fakulteta za pomorstvo in promet  sta v soboto, 10. novembra organizirali jubilejno, že 20. MEDNARODNO VESLAŠKO TEKMOVANJE V KUTERJIH. Na tekmovanju je moški konkurenci sodelovalo 12 ekip, v ženski pa osem ekip iz štirih držav (Srbije, Hrvaške, Italije in Slovenije).

Jubilejna portoroška veslaška regata ima velike zmagovalce in to je ekipa dijakov naše šole.

Z domačo zmago so poleg medalj in pokala prejeli še poseben super pokal (višji od metra), ki je bil obljubljen s strani organizatorja prejšnje leto.

V prvi, prijateljski veslaški regati sta se prvič pomerili ekipi profesorjev in profesoric pomorske šole Bakar proti združeni ekipi profesorjev Elektro in pomorske šole ter Faklutete za pomorstvo in promet Portorož. Domača ekipa je premagala kolege iz Bakra.

Zaradi bolezni in poškodb pa je letos žal odpovedala naša dekliška ekipa, upamo pa da se nam pridruži še kakšno dekle ter se pripravimo za prihodnjo bakarsko veslaško regato.

Zmagovalno ekipo sestavljajo:

Stefan Jakovljević, Max Koncilja, , Matic Lapajne,  Luka Hrovatin, Nino Žavski, Jere Jernej Rakovič, Janeš Luka,  Alen Bric Podunavac, Aljaž Terkaj, Lan Krivina, Žiga Zidar, Nik Skukan, Filip Radonić , Erik Kozlovič, Žan Žak ter krmar Patrik Šime Olič.

Pri organizaciji in izvedbi pa so pomagali še Miha Simšič, Hannah Šabič, Katja Kočevar, Gloria Županc, Urša Fojkar Antonič Anais Umek Jež in Urša Zagradnik.

Iskrene čestitke